Asut

Bestis-asut oikeilla materiaaleilla ja istuvuudella!

Bestis-asut, Turku

Räätälöidyt koiran vaatteet

Bestis koira-asujen valikoimaan kuuluvat mittatilaustyönä valmistetut koirien talvitakit ja -haalarit, softshell- ja fleecepuvut, kurahaalarit, sadetakit ja -hatut sekä tossut, verkkotakit ja punkkipuvut.

Koska palvelumme on täysin yksilöllistä ja kaikki asut valmistetaan mittojen mukaan, voimme toteuttaa esimerkiksi suositut maanlipputakit tai mitkä tahansa persoonallisimmatkin ideat – ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Ota yhteyttä ›

Materiaalit

Kaikki käyttämämme päälikankaat ovat korkealaatuisia, kosteudenpitäviä ja hengittäviä ulkovaatekankaita. Jos haluat koirallesi täysin vedenpitävän puvun, valikoimastamme löytyy myös erityisiä sadekankaita.  Vuorivaihtoehdot kaikille päälikankaille ovat mikro, britex, fleece, teddy ja lämpötikki.

Karvattomille tai lyhytkarvaisille koirille saa asuihin pehmustetut lahkeensuut ja kaulukset vapaasti valittavalla pituudella, tarvittaessa kaulukseen tehdään hihna-aukko juuri oikeaan kohtaan.

Kysy lisää ›

Istuvuus

Ruumiinrakenteeltaan haastavatkin rodut saavat hyvin istuvan asun, sillä käytettävissämme on vuosien varrella hioutuneet kaavat yli 300 koirarodulle sekä silmää ja osaamista niiden hyödyntämiseen koirakohtaisesti.

Esimerkiksi vinttikoirille suunnittelemamme mallisto sallii rodun luonnollisten liikeratojen toteutumisen täydellisesti ja takit pysyvät päällä ilman jalkalenkkejä reidet kokonaan peittäen.

Vastaavasti dobermanni- ja thai ridgeback -mallistomme ottavat huomioon molempien rotujen vahvan ja leveän rinnan aloittamalla etulahkeiden istuttamisen muuhun asuun jo kaulalta.

Ota yhteyttä ›

Toimintaohjeet asiakkaille

Toimitusajat vaihtelevat 1vko - 2kk sesongista ja ajankohdasta riippuen.
Toimitusaika sovitaan aina tapauskohtaisesti tilausta tehdessä.

Jos pääset paikan päälle:

1. Koira mitataan ja alustava suunnittelu puvun muista ominaisuuksista käydään läpi.

2. Kaavoitustyö. Koiralle luodaan oma kaava ja valmistetaan sovitusversio.

3. Sovituspuvun testauskäynti. Puvun värit ym. ominaisuudet lyödään lukkoon. Puhutaan alustavasti puvun valmistumisen ajankohdasta.

4. Kaavan muokkaustyö, jos on tarvetta.

5. Leikkuu ja valmistus.

6. Nouto tai postitus asiakkaalle.

Jos tilaat sähköpostin kautta:

1. Asiakkaalle toimitetaan sähköpostiin koiran mittausohjeet ja kerrotaan puvuista yleisesti.

2. Mittatietojen perusteella valmistetaan sovitusversio ja se lähetetään asiakkaalle kotiin sovitettavaksi.

3. Asiakas kuvaa/videoi koiran ja sovitusversion ja käydään ongelmakohdat läpi. Tässä kohtaa käydään värit ja muut ominaisuudet läpi ja lyödään tilaus lukkoon.

4. Kaavan muokkaustyö, jos on tarvetta.

5. Leikkuu ja valmistus.

6. Postitus asiakkaalle.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita