Asut

Bestis-asut oikeilla materiaaleilla ja istuvuudella!

Bestis-asut, Lieto

Räätälöidyt koiran vaatteet

Bestis koira-asujen valikoimaan kuuluvat mittatilaustyönä valmistetut koirien talvitakit ja -haalarit, softshell- ja fleecepuvut, kurahaalarit, sadetakit ja -hatut, verkkotakit ja punkkipuvut.

Koska palvelumme on täysin yksilöllistä ja kaikki asut valmistetaan mittojen mukaan, voimme toteuttaa esimerkiksi suositut maanlipputakit tai mitkä tahansa persoonallisimmatkin ideat – ota yhteyttä ja kerro toiveesi!
Emme tee postitettavia asuja, koska sovitus on aina paikan päällä(Tassuhaalareita emme valitettavasti tee)
Olethan ajoissa liikkeellä, viimeistään lokakuussa kannattaa tehdä tilaus(jonot on: viikko-2-kk)

Ota yhteyttä ›

Materiaalit

Kaikki käyttämämme päälikankaat ovat korkealaatuisia, kosteudenpitäviä ja hengittäviä ulkovaatekankaita. Jos haluat koirallesi täysin vedenpitävän puvun, valikoimastamme löytyy myös erityisiä sadekankaita.  Vuorivaihtoehdot kaikille päälikankaille ovat mikro, britex, fleece, teddy ja lämpötikki.

Karvattomille tai lyhytkarvaisille koirille saa asuihin pehmustetut lahkeensuut ja kaulukset vapaasti valittavalla pituudella, tarvittaessa kaulukseen tehdään hihna-aukko juuri oikeaan kohtaan.

Kysy lisää ›

Istuvuus

Ruumiinrakenteeltaan haastavatkin rodut saavat hyvin istuvan asun, sillä käytettävissämme on vuosien varrella hioutuneet kaavat yli 300 koirarodulle sekä silmää ja osaamista niiden hyödyntämiseen koirakohtaisesti.

Esimerkiksi vinttikoirille suunnittelemamme mallisto sallii rodun luonnollisten liikeratojen toteutumisen täydellisesti ja takit pysyvät päällä ilman jalkalenkkejä reidet kokonaan peittäen.

Vastaavasti dobermanni- ja thai ridgeback -mallistomme ottavat huomioon molempien rotujen vahvan ja leveän rinnan aloittamalla etulahkeiden istuttamisen muuhun asuun jo kaulalta.

Ota yhteyttä ›

Jos pääset paikan päälle:

1. Koira mitataan ja alustava suunnittelu puvun muista ominaisuuksista käydään läpi.

2. Kaavoitustyö. Koiralle luodaan oma kaava ja valmistetaan sovitusversio.

3. Sovituspuvun testauskäynti. Puvun värit ym. ominaisuudet lyödään lukkoon. Puhutaan alustavasti puvun valmistumisen ajankohdasta.

4. Kaavan muokkaustyö, jos on tarvetta.

5. Leikkuu ja valmistus.

6. Nouto tai postitus asiakkaalle.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita