Yritys

Tutustu Bestis koira-asujen tarinaan!

Bestis koira-asut

Bestis on nykyään yhtä kuin minä, Sofia Aarnio. Otin Bestiksen vastuulleni hiukan ennen valmistumistani tekstiili- ja vaatetusalan sisustusompelijaksi Turun Ammatti-instituutista vuonna 2013. Kouluttauduttuani trimmaajaksi laajensin Bestis-tuotevalikoimaa myös trimmaus- ja pesupalveluilla, joista on tarkempaa tietoa tällä sivustolla omassa osiossaan. Töiden lisäksi iloa ja vauhtia elämääni tuovat tällä hetkellä jo seniori-ikään siirtynyt perhoskoira Elmo, samojedinkoira Asser ja mittelspitz Jens.

Bestis-tuotemerkki

Bestis on rekisteröity tuotemerkki, jonka koiranasumallistoa on valmistettu vuodesta 1997. Kaikki Bestis-asut ovat sataprosenttisesti kotimaista käsityötä. Käytän ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, jotka suojaavat lemmikkiäsi tehokkaasti kylmyydeltä, sateelta, tuulelta sekä kuralta, lialta ja roskilta. Kaikkiin ulkokäyttöön tarkoitettuihin asuihin on ommeltu heijastinnauhoja.

Ota yhteyttä ›

Bestis-historiaa

Bestis-tuotemerkin taustalla on Eija Aallon perustama Kaarinan Eläinpukimo, jonka tietotaito kaavoineen siirtyi vuonna 2012 yritysoston myötä nykyiseen toimipisteeseen Lietoon. Eija aloitti aikanaan koiranasujen valmistuksen tyttärensä hevosharrastuksen myötä, kun hevosten lisäksi myös mukana innokkaasti pyörineille koirille piti saada laadukasta päälle pantavaa.

Kysy lisää ›

Bestis-perinne

Sana kauniisti istuvista, hyvännäköisistä ja kestävistä koiranpukimista kulki nopeasti, ja Eija huomasi pian Bestis-asujen kysynnän ulottuvan myös Turun talousalueen ulkopuolelle. Eläkkeelle siirtyessään hän halusi tuotemerkin säilyvän ja ylläpitävän suomalaista käsityöosaamista myös tulevaisuudessa. Olen iloinen, että voin palvella niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita Eijan opein ja tarjota asujen lisäksi nyt myös palvelutuotteita!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita